+45 7027 7024

Hildebrandt Consulting

Forskellige kunder. Forskellige industrier. Altid kun et fokus. At give kunden ejerskab til at løse opgaven.

Om Hildebrandt Consulting

I den sidste analyse er der kun få ting der tæller. At få produktet på markedet. At få rejst kapitalen. At få budskabet ud. 

Vi har mange års erfaring med både etablering af virksomheder, produktlanceringer, kapitalfremskaffelse samt forhandlingserfaring på højt niveau indenfor flere brancher.

Vi har også mangeårig erfaring med virksomhedsdrift og ledelse.

Uanset om du er nystartet eller du ønsker at tage det næste skridt i din virksomheds udvikling, så kan vi tilbyde dig rådgivning på attraktive vilkår.

Først og fremmest fordi vi tror på at skabe resultater, og blive belønnet derefter. Derfor accepterer vi at en del af vores fee er baseret på konkrete målelige resultater. F.eks om din virksomhed opnår finansiering.

At starte virksomhed handler om at opbygge momentum, sådan at man kan komme hurtigt på markedet med sit produkt. Jo hurtigere, jo bedre. Det er tæt på at være ubetinget det vigtigste for en iværksætter. Derfor handler vores virke om at lancere produkter. Og at gøre dette hurtigere og hurtigere, og med færre og færre fejl.

Vores metier er entrepreneurship. Og “real entrepreneurs ship” som Steve Jobs sagde. Rigtige entreprenører lancerer produkter. Nogle gange arbejder vi for meget, men VI fortryder det sjældent. Vi vil helst arbejde med folk der brænder for deres idé og for deres virksomhed 110%. Det gør vi selv.

En stor virksomhed har engang været lille. For de fleste virksomhedsejere er der mange ting man skal overskue, træffe beslutninger om, og ændre i processen. Fra søgemaskineoptimering til kapitalrejsning. Man skal spænde vidt.

Vi hjælper dig med at eksekvere nogle af disse ting. Helt fra at hjælpe dit brand ud digitalt til at rejse kapital fra investorer, nationalt som internationalt.

Hvis dit projekt er forskningsbaseret kan vi også fremskaffe kapital via vores nye crowdfunding platform (alpha) ifundpeople.com.

 Vi hjælper også offentlige organisationer med at blive bedre. 

Hildebrandt Consulting er grundlagt af Peter Hildebrandt, cand. scient. pol.

Derudover er Steen Albrechtsen, cand. merc. fir. tilknyttet indenfor analyse og Kasper Schademan indenfor Web og Marketing.

Historien om Hildebrandt Consulting er speciel. Speciel på grund af det vi beskæftiger os med, og speciel på grund af den måde virksomheden blev startet på. I 1999 blev Peter Hildebrandt hyret af Politiforbundet i Danmark til at lave en modanalyse af Finansministeriets budgetanalyse. Det var på mange måder nyskabende, ikke mindst fordi det var første gang at man hyrede eksterne konsulenter i fagbevægelsen på benchmarkingområdet. Benchmarking var på det tidspunkt, og er stadig, et meget anvendt analytisk redskab som blev taget i brug af Finansministeriet for at udregne besparelses- og produktivitetspotentiale i staten. Opgaven førte til lange notater, der til sidst blev offentliggjort til samtlige Folketingets medlemmer og betød at besparelserne blev trukket tilbage. I sig selv en nyskabelse.

Det blev starten til en konsulentvirksomhed, der nu i mere end 14 år har arbejdet meget tæt med sine kunder. Så tæt, at vi tit inviteres til interne faglige arrangementer, hvor vi har mulighed løbende for at følge de faglige diskussioner og udviklingstendenser. Så tæt at vi også har ydet direkte forhandlingsbistand i tilspidsede situationer, som vi gjorde det ved tjenestemændenes arbejdsnedlæggelse i Statens Bilinspektion 2003.