+45 7027 7024

Start!

- selv den længste rejse begynder med det første skridt

Coaching

Er en meget personlig service. Det er vigtigt at have en tillidsfuld forbindelse. Man skal behandle mennesker forskelligt for at behandle dem lige som en gammel personalechef engang sagde. Det er fortsat sandt.

Du kan være forskellige steder i dit livsforløb, have familie, være ung eller mere erfaren, og du kan lige være begyndt eller have været i gang i mange år.

Vi tilbyder derfor et afklaringsforløb helt ned til 1 session som skal afklare hvorvidt der er grobund for et samarbejde. 

Før hver session får du en række spørgsmål om materiale og dokumentation som skal udfyldes inden vi påbegynder næste session. Det sikrer at vi starter på så højt forberedelsesniveau inden hver niveau som muligt. Vi tror ikke på at spilde tiden med almindeligheder. Du har brug for specifik tilpasset rådgivning og vi har brug for dine informationer for at give dig det. Så enkelt er det.  

Men inden du møder op på det første møde skal du kunne svare på dette spørgsmål: Hvilket problem løser du? og for hvem?

Branding og positionering

Hvordan positionerer du dit produkt? Hvem er din målgruppe? Det kan virke som en abstrakt øvelse, men den sætter sig ofte dybe spor i hvad man kan kommunikere og hvad man ikke kan. Det betyder også noget for din visuelle identitet. Og det betyder noget for hvordan om din virksomhed skal være aktiv på Facebook, Twiitter eller kun LinkedIn? 

Implementering

Som iværksætter har du ikke en stor stabsfunktion til at implementere og vedligeholde mange af de gode råd, ideer og visioner. Derfor handler omsættelsen af disse ting om at være handlingsorienteret og finde ud af hvad kan man gøre med størst effekt med mindst mulige indsats. Det gælder ikke mindst på ens tilstedelseværelse på web. Det skal se professionelt ud fra dag 1. Det skal virke. Det skal være til at opdatere uden at have boet i en kælder halvdelen af ens liv. 

Derfor har vi indgået et samarbejde med Kasper Schademan, som kan implementere websites og webshops, som understøtter din forretning og dit produkt. De er søgemaskineoptimerede, de er enkle at opdatere, også fra mobil og tablet og så er de Opensource, hvilket betyder at de kan videreudvikles til mere komplekse løsninger med tiden. 

Kontakt os for uddybende spørgsmål

Navn (skal udfyldes)

Email (skal udfyldes)

Hvilket problem løser du for kunden

Hvordan løser du det?

Afklaring

1.995 DKK

Vi gennemgår din case med udgangspunkt i dine ønsker. En session tage typisk 1 time + 1 times forberedelse for at gennemlæse din two-pager.

Introduktion

5.000 DKK

Vi går mere i dybden med dine ideer, forretningsplaner og dine præsentationer. Vi kigger på om du kan positionere dit produkt på en bedre måde.

Implementering

19.500 DKK

Vi hjælper med at skrive forretningsplan, pitch og træner dig til at tænke som en investor